Депозитарен шкаф

Трезор

5th2Трезор

„СОТ – сигнално охранителна техника“ ЕООД разполага с обществен трезор в офиса на фирмата на бул. „Г. М. Димитров“ № 52 – София. За съхранение на пари, бижута и ценни предмети трезорът предлага широк спектър от касети, задоволяващи всички изисквания на клиентите. Абонатите на централизираната система за сигурност и охрана на СОТ 161, ползват 20% отстъпка от таксите. Работното време на трезора е от 9,00 до 17,00 часа в делнични дни.

За подробна информация може да се обадите на телефон:

02/9198228

Цените на услугата вижте Тук

IMG_4958Депозитарен шкаф

Депозитарният шкаф е услуга на „СОТ” ЕООД, насочена основно към клиенти, които генерират оборотни средства в обектите си – аптеки, хранителни магазини, бензиностанции, банкови клонове – представители на средния и малкия бизнес. По своя замисъл и изпълнение, услугата „Депозитарен шкаф“ е уникална – няма друга фирма на българския пазар, която да предлага продукт, припокриващ се като характеристика или функционалност с Депозитарния шкаф. На пазара на охранителната техника няма друго сходно устройство, което да оставя под перманентна охрана инкасото дори и когато в него се поставят ценни пратки/парични средства.

Разработен е и се предлага за използване  минимизиран по размери модел, подходящ за използване в обекти, с ограничено място в касовия пункт.

Ако имате въпроси или желаете да заявите услуга, може да използвате тази форма.

 

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

© СОТ ЕООД. Всички права запазени.

Bratovanov