СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОХРАНА

Направления

 

Отдел „Специализирана охрана“ е подразделение на „СОТ” ЕООД, обособено в няколко направления:

– Лична охрана на физически лица – за персонална охрана на клиенти с повишена степен на застрашеност;

– Охрана на мероприятия – за осигуряване на необходимите мерки за сигурност и охрана на различни видове спортни и културно-масови мероприятия на територията на град София и страната

– Охрана на делегации от чужбина и на клиенти със специфични и завишени изисквания;

– Въоръжена охрана на специални товари по изискванията на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия;

– Въоръжена охрана и екскорт на акцизни стоки, въоръжена охрана на банкови операции, охрана на спортни състезания и прояви;

– Охрана на чуждестранни и български кино продукции, развлекателни и концертни мероприятия, конгреси, конференции и семинари, частни партита и т.н.

Специализираната охрана се осъществява предимно на територията на София, а в случай на необходимост и на територията на цялата страна, като в изпълнението на поетите ангажименти се включват и служители от регионалните офиси на СОТ 161. Служителите на отдела са преминали специално обучение и постоянно усъвършенстват своите умения с участието си и в специализирани курсове по физическа, стрелкова и тактическа подготовка.

Отделът разполага със съвременни средства за комуникация и по желание на клиента осигурява охрана и екскорт с брандирани фирмени автомобили. По време на провеждане на охранителните мероприятия се поддържа постоянна мобилна и радио връзка с Националния оперативен дежурен център. При кризисна ситуация се включват мобилните охранителни екипи на СОТ 161. Обезпечаването на охранителните задачи се съгласува с органите на МВР.

Дейността на Отдел „Специализирана охрана“ се осъществява според изискванията на клиента с униформено, или цивилно облекло, с или без фирмено оръжие.

Кой ни се довери

Между знаковите събития охранявани от отдел Специализирана охрана на СОТ 161 се нареждат:

13 кино-продукции, сред които снимките на Непобедимите 2 и Непобедимите 3, музикалния фестивал „Елевейшън“, тенис-турнир за “Купа Дейвис”, футболни срещи от Шампионска лига, Европейско първенство по мотокрос, различни издания на Рали България, Форум на българското вино, конгреси на „Българско дружество по гастроентерология”.

Списъка включва множество конференции, фирмени и частни партита, мото събори, концерти, клубни мероприятия, изложби, рекламно-развлекателни мероприятия, спортни турнири, футболни, баскетболни и волейболни срещи, ескорт на специални товари, охрана на имущество и касови операции, охрана на чуждестранни делегации, посолства и консулства по различни поводи и много други.

На СОТ 161 се довериха компании и организации като:

“Филип Морис”, “Nestle Bulgaria”, „А1”, ”Уникредит Лизинг” АД, “Прокредит Банк” България ЕАД, Българска Народна Банка, “Глобал Брандс Дистрибюшън“ ООД, Фондация “Институт Конфуций”, “Рош България” ЕООД, “Делта Ком Холдинг Груп” ООД, “Аксон България“ ООД, ,,Катар Мениджмънт Ейджънси’’, “Луксоргруп”  ЕООД, ,,Гурме Пи Си Ти И’’ ООД, “Он Стейдж” ООД, Сдружение ”Азбукари”, “Индустриал Комерс” ЕООД, Българска федерация по автомобилен спорт, Българска Федерация по Таекуон-до ITF, Български футболен съюз, Българска федерация по тенис, ”Ню Бояна София” ЕООД, „Ню Бояна ЕХ 3” ЕООД, „Ню Бояна Вибурно”,  ”Сан Продакшън” ЕООД, „Спайдър продукшън”ЕООД, “Кристал бол филмс” ЕООД и много други.

За контакти – офис „ Гара Искър“,

Тел. 0887 544 058, 0882 544 008, 0882 544 052.

Ако имате въпроси или желаете да заявите услуга, може да използвате тази форма.

 

    Вашето име

    Вашия телефон

    Вашия Email

    Относно

    Вашето съобщение