МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ​161

 

Неотложна медицинска помощ

Клиенти абонирани за услугата

„Неотложна медицинска помощ“ е услуга на „Медицински център 161“, която Ви предлага възможност да се възползвате от безотказна, бърза медицинска помощ, гарантираща спокойствие и сигурност за Вас и Вашите близки навсякъде и по всяко време в дома, на работното място или на местата за отдих и почивка, които посещавате на територията на гр. София.

Събрахме за вас огромния фирмен практически опит, натрупан за 30 години от мобилните охранителни екипи на СОТ 161 в реакции на алармени сигнали и създадохме Медицински център 161.

Той разполага с денонощни лекарски екипи и работи вече 13-та година.

На практика, ние сме първите, които до момента се грижат за над 92 700 души. В тази услуга са съчетани най-силните страни на двете компании – комуникационната инфраструктура, установеният подход в кризисни ситуации, бързата реакция на СОТ 161 и най-важното – денонощно дежурни медицински екипи на МЦ 161, готови при нужда да окажат адекватна медицинска помощ.

Как работи услугата „Неотложна
медицинска помощ“?

В случай на необходимост, абонираните за услугата клиенти (или техни близки) трябва да се обадят на телефон 91 161, като съобщят своя идентификационен номер и опишат възможно най-точно здравословното състояние на нуждаещият се от помощ, както и адреса, на който се намира.

Повиквания

Повиквания се приемат от Националния оперативен дежурен център на СОТ 161 непрекъснато, 24 часа в денонощието.
Придвижването до мястото за оказване на медицинска помощ се осъществява възможно най-бързо, с използването на система за навигация, GPS контрол и не надхвърля 30 минути по Наредбата за неотложна медицинска помощ.
Професионален лекарски екип обучен да реагира във всяка ситуация се грижи за пациента докато бъде откаран до медицинското заведение.

Възможности

Нашите клиенти могат да разчитат на:

– възможно най-бързото пристигане на линейка с лекарски екип;

– денонощна неотложна медицинска помощ, посещения и прегледи на болни 24 часа в денонощието от лекарски екип;

– наличност на животоспасяваща апаратура и медикаменти за оказване на съответната помощ;

– при необходимост транспортиране до лечебно заведение по избор на пострадалия и/или близките му.

Линейки

Линейките са собственост на СОТ 161 и се управляват от отлично подготвени и опитни водачи на МПС, с дългогодишен стаж в мобилните охранителни екипи.

След пристигане на линейката на място, лекарските екипи предприемат необходимите действия за оказване на медицинска помощ на пациента.

При констатирана необходимост от оказване на болнична помощ, нуждаещото се лице се транспортира до избрано от него лечебно заведение.

След извършване на хоспитализация болните или пострадалите се лекуват по клинични пътеки или по ценова листа на съответната болница.

 Как можете да станете клиент на услугата „Неотложна медицинска помощ”?

Клиент на услугата „Неотложна медицинска помощ” може да стане всеки, който би желал да ползва услугата на територията на София, като посети наш офис, попълни формата тук и/или ни пише на e-mail: office@sot.bg; info@sot.bg

Използването на услугата „Неотложна медицинска помощ“ предлагана от СОТ 161 не ограничава клиентите да използват правата си, дадени им съгласно Наредба 25 от 04.11.1999 г. на Министерство на здравеопазването за оказване на спешна медицинска помощ.

Допълнителни услуги, с предварителна заявка

Специализиран медицински транспорт – извозване и пренасяне на болни и трудно подвижни хора:

– от легло до легло
– от болница до болница
– от болница до вкъщи
– от вкъщи до посочено от вас място
– от болница до посочено от вас място

Заплащането на допълнителните услуги е по договаряне.

При необходимост се осигурява и медицински екип по време на превоза.

Моля, обадете се на телефон: 91 161, за да Ви информираме каква ще бъде конкретната цена за услугата, от която се нуждаете.

Ако имате въпроси или желаете да заявите услуга, можете да използвате тази форма.

  Вашето име

  Вашия Email

  Относно

  Вашето съобщение

  "Благодаря Ви, добри хора, че сте толкова искрени и всеотдайни"

  „Бих искала да изразя огромната си благодарност към екип, който ми оказа безпрецедентна помощ относно следния случай в навечерието на Нова Година. На 31.12.2017 г., около 18,30 часа, баща ми падна в банята и си счупи тазобедрената кост. Веднага се обадих на 112, за да повикам линейка. Обясних случая и започна голямото чакане, продължило над 60 минути. Тогава се сетих за СОТ 161, че предлагат услугата „Неотложна медицинска помощ” и звъннахме с мъжа ми.“

  "Оставам с най-добри впечатления от Вашата работа"

  „На 03.02.2018 се наложи да се възползвам от Вашите услуги, на които съм абонат от доста време. Майка ми на 86г. изпадна в колапс и бързата и порофесионална  намеса на вашия екип по лекарската помощ в дома, а и после самото и транспортиране до ИСУЛ предотвратиха най-лошия изход. Дежурен екип: д-р Владов, м.с.Йоанна Георгиева и шофьор Алекси Алексиев. Оставам с най-добри впечатления от Вашата работа.“

  „Това досега съм го виждала само по филмите!“

    „Здравейте! Искам да изкажа специалните си благодарности към екипа за спешна медицинска помощ на СОТ 161 и по-точно на д-р Мария Кирилова, парамедик Цветан Неделчев и шофьор Ивайло Танков. Вчера, 6 ноември, баща ми прави белодробна недостатъчност, вследствие на което получава отоци в главата, задушаване, липса на кислород и започва да посинява. Като всеки нормален човек, който си плаща данъците към държавата, естествено, звъня на 112.“

  "Линейката на СОТ 161 дойде за 7 минути. Може и да са били 6"

  „Онзи ден почти тригодиш­ната ми дъщеря Леа си счупи ключицата, което стана по­вод за първи път в живота ми да стъпя в „Пирогов“. Както и за първи път да се кача на ли­нейка. Бях шокирана. Напра­во онемях. Но не бързайте да ни съжалявате! Линейката дойде за 7 ми­нути. Може и да са били 6. Докато я облека и обуя, вече звъняха на вратата. Беше око­ло 16.30 ч. Все пак да уточня, че това е бърза помощ, която е част от годишния ми абона­мент за СОТ. Охрана на дома и бърза помощ за 314 лв. на година. Толкова бързо дойдо­ха, че даже се наложи да ме чакат, докато си събера пар­такешите.“

  "Уникални хора, уникално отношение, благодаря"

  „Преди няколко часа ви бях звъннал по повод една ваша услуга, коя­то предоставяте – за посещение на лекар. Не знам каква е процеду­рата, но лично ви моля по всякакъв начин, вие знаете какво и как да направите най-удачно, да изкажете моята благодарност към вас, към организацията, в която работите, и най-вече на лекарския екип, който ме посе­ти. Просто оттук на­татък няма да имате по-голям фен от мен. Много ви моля, напра­вете каквото тряб­ва, за да благодаря на тези уникални хора за уникалното отноше­ние.“

  Неотложна Медицинска Помощ

  Заявете услуга