Медицински център 161

 

Неотложна Медицинска Помощ

Клиенти абонирани за услугата

 „Имате възможност да се възползвате от безотказна, действително бърза неотложна медицинска помощ, която гарантира спокойствие и сигурност за Вас и Вашите близки навсякъде и по всяко време в дома, на работното място или на местата за отдих и почивка, които посещавате на територията на гр. София.

Събрахме за вас огромния фирмен практически опит, натрупан за повече от 24 години от мобилните охранителни екипи на СОТ 161 в реакции на алармени сигнали и създаденият Медицински център 161, който разполага с денонощни лекарски екипи. Услугата „Неотложна медицинска помощ“ работи вече девета година. Първаначално бе осъществявана с лекарски екипи от „Токуда болница София“.

Увеличеният брой клиенти на услугата наложи създаване на Медицински център 161.

На практика, ние сме първите, които до момента се грижат за над 43 700 души. В тази услуга са съчетани най-силните страни на двете компании – комуникационната инфраструктура, установеният подход в кризисни ситуации,   бързата реакция на СОТ 161 и най-важното – денонощно дежурни медицински екипи на МЦ 161, готови при нужда да окажат адекватна медицинска помощ. 

Нашите клиенти могат да разчитат на:

 

  • възможно най-бързото пристигане на линейка с лекарски екип;
  • денонощна неотложна медицинска помощ, посещения и прегледи на болни 24 часа в денонощието от лекарски екип;
  • наличност на животоспасяваща апаратура и медикаменти за оказване на съответната помощ;
  • при необходимост транспортиране до лечебно заведение по избор на пострадалия и/или близките му.

Как работи услугата „Неотложна
медицинска помощ“?

В случай на необходимост,  абонираните за услугата  клиенти (или техни близки) е достатъчно да се обадят на телефон 91 161, като съобщят своя идентификационен номер и опишат възможно най-точно здравословното състояние на нуждаещият се от помощ,  както и адреса, на който се намира. Повиквания се приемат от Националният оперативен дежурен център на СОТ 161 непрекъснато, 24 часа в денонощието. Всяко обаждане се приема от диспечер на СОТ 161, който веднага го предава към лекарските екипи.

Придвижването до мястото за оказване на медицинска помощ се осъществява възможно най-бързо, с използването на система за навигация, GPS контрол и не надхвърля 30 минути.

Линейките са собственост на СОТ 161 и се управляват от отлично подготвени и опитни водачи на МПС, с дългогодишен стаж в мобилните охранителни екипи.

 

Бърза помощ

 

След пристигане на линейката на място, лекарските екипи предприемат необходимите действия за оказване на медицинска помощ на пациента.

При констатирана необходимост от оказване на болнична помощ, нуждаещото се лице се транспортира до избрано от него лечебно заведение.

След извършване на хоспитализация болните или пострадалите се лекуват по клинични пътеки или по ценова листа на съответната болница.

 Как можете да станете клиент на услугата „Неотложна медицинска помощ”?

Клиент на услугата „Неотложна медицинска помощ” може да стане всеки, който би желал да ползва услугата на територията на София, като посети наш офис и/или ни пише на e-mail: office@sot.bginfo@sot.bg.

Настоящи клиенти на СОТ 161 в София

Физически лица

Всеки настоящ клиент на СОТ 161, който желае да ползва услугата, може да го направи, като преподпише Приложение №1 към договора за охрана и заплаща абонамент от 2.00 лв. без ДДС върху месечната си такса за охрана от СОТ 161. Срещу тази сума всички живущи на адреса на обекта, независимо от техния брой и местонахождение на територията на гр. София, имат възможността да ползват услугата абонаментно два пъти в един календарен месец за всяко лице и срещу допълнително заплащане, всеки път когато възникне необходимост от медицинска помощ.

Юридически лица

Настоящ клиент на СОТ 161, който желае да ползва услугата за Вас и Вашите служители на адреса на охранявания обект в гр. София, може да го направите, като преподпише Приложение №1 към договора за охрана и заплащате абонамент от 3.00 лв. без ДДС върху месечната си такса за охрана от СОТ 161. Срещу тази сума до 10 лица, имат възможността да ползват услугата на адреса на обекта и на територията на града, не повече от два пъти в един календарен месец за всяко лице / за над 10 служители и при надвишаване лимита за ползване, цената подлежи на договаряне /.

Служители на компании, които ползват
охранителните услуги на СОТ 161

Всички служители на компании, които са корпоративни клиенти на СОТ 161, могат да ползват услугата за „Неотложна медицинска помощ” при специални условия.

Моля, свържете се с нас на телефон: 02/91983 за изготвяне на индивидуално предложение.

 Лица, които не ползват охранителните
услуги на СОТ 161

Всички граждани на територията на София могат да абонират семействата си за услугата „Неотложна медицинска помощ” срещу 2.00 лв. без ДДС на месец за всяко лице, което може да ползва услугите на „Неотложна медицинска помощ” не повече от два пъти в един календарен месец.

Използването на услугата „Неотложна медицинска помощ“ предлагана от СОТ 161 не ограничава клиентите да използват правата си, дадени им съгласно Наредба 25 от 04.11.1999 г. на Министерство на здравеопазването за оказване на спешна медицинска помощ.

Допълнителни услуги, с предварителна заявка

Специализиран медицински транспорт – извозване и пренасяне на болни и трудно подвижни хора:

  • от легло до легло;
  • от болница до болница;
  • от болница до вкъщи;
  • от вкъщи до посочено от вас място;
  • от болница до посочено от вас място.

Заплащането на допълнителните услуги е по договоране.

При необходимост се осигурява и медицински екип по време на превоза.

Моля, обадете се на телефон: 91 161, за да Ви информираме каква ще бъде контретната цена за услугата, от която се нуждаете.

"Благодаря Ви, добри хора, че сте толкова искрени и всеотдайни"

„Бих искала да изразя огромната си благодарност към екип, който ми оказа безпрецедентна помощ относно следния случай в навечерието на Нова Година. На 31.12.2017 г., около 18,30 часа, баща ми падна в банята и си счупи тазобедрената кост. Веднага се обадих на 112, за да повикам линейка. Обясних случая и започна голямото чакане, продължило над 60 минути. Тогава се сетих за СОТ 161, че предлагат услугата „Неотложна медицинска помощ” и звъннахме с мъжа ми.“

"Оставам с най-добри впечатления от Вашата работа"

„На 03.02.2018 се наложи да се възползвам от Вашите услуги, на които съм абонат от доста време. Майка ми на 86г. изпадна в колапс и бързата и порофесионална  намеса на вашия екип по лекарската помощ в дома, а и после самото и транспортиране до ИСУЛ предотвратиха най-лошия изход. Дежурен екип: д-р Владов, м.с.Йоанна Георгиева и шофьор Алекси Алексиев. Оставам с най-добри впечатления от Вашата работа.“

„Това досега съм го виждала само по филмите!“

  „Здравейте! Искам да изкажа специалните си благодарности към екипа за спешна медицинска помощ на СОТ 161 и по-точно на д-р Мария Кирилова, парамедик Цветан Неделчев и шофьор Ивайло Танков. Вчера, 6 ноември, баща ми прави белодробна недостатъчност, вследствие на което получава отоци в главата, задушаване, липса на кислород и започва да посинява. Като всеки нормален човек, който си плаща данъците към държавата, естествено, звъня на 112.“

"Линейката на СОТ 161 дойде за 7 минути. Може и да са били 6"

„Онзи ден почти тригодиш­ната ми дъщеря Леа си счупи ключицата, което стана по­вод за първи път в живота ми да стъпя в „Пирогов“. Както и за първи път да се кача на ли­нейка. Бях шокирана. Напра­во онемях. Но не бързайте да ни съжалявате! Линейката дойде за 7 ми­нути. Може и да са били 6. Докато я облека и обуя, вече звъняха на вратата. Беше око­ло 16.30 ч. Все пак да уточня, че това е бърза помощ, която е част от годишния ми абона­мент за СОТ. Охрана на дома и бърза помощ за 314 лв. на година. Толкова бързо дойдо­ха, че даже се наложи да ме чакат, докато си събера пар­такешите.“

"Уникални хора, уникално отношение, благодаря"

„Преди няколко часа ви бях звъннал по повод една ваша услуга, коя­то предоставяте – за посещение на лекар. Не знам каква е процеду­рата, но лично ви моля по всякакъв начин, вие знаете какво и как да направите най-удачно, да изкажете моята благодарност към вас, към организацията, в която работите, и най-вече на лекарския екип, който ме посе­ти. Просто оттук на­татък няма да имате по-голям фен от мен. Много ви моля, напра­вете каквото тряб­ва, за да благодаря на тези уникални хора за уникалното отноше­ние.“

Ако имате въпроси или желаете да заявите услуга, може да използвате тази форма.

Вашето име

Вашият Email

Относно

Вашето съобщение

Неотложна Медицинска Помощ

© СОТ ЕООД. Всички права запазени.

Bratovanov