Неотложна Медицинска Помощ

Клиенти абонирани за услугата

 „Имате възможност да се възползвате от безотказна, действително бърза неотложна медицинска помощ, която гарантира спокойствие и сигурност за Вас и Вашите близки навсякъде и по всяко време в дома, на работното място или на местата за отдих и почивка, които посещавате на територията на гр. София.

Събрахме за вас огромния фирмен практически опит, натрупан за повече от 23 години от мобилните охранителни екипи на СОТ 161 в реакции на алармени сигнали и създаденият Медицински център 161, който разполага с денонощни лекарски екипи. Услугата „Неотложна медицинска помощ“ работи вече седма година. Първаначално бе осъществявана с лекарски екипи от „Токуда болница София“.

Увеличеният брой клиенти на услугата наложи създаване на Медицински център 161.

На практика, ние сме първите, които до момента се грижат за над 30 000 души. В тази услуга са съчетани най-силните страни на двете компании – комуникационната инфраструктура, установеният подход в кризисни ситуации,   бързата реакция на СОТ 161 и най-важното – денонощно дежурни медицински екипи на МЦ 161, готови при нужда да окажат адекватна медицинска помощ.

 

Спешна помощ

Нашите клиенти могат да разчитат на:

 • възможно най-бързото пристигане на линейка с лекарски екип;
 • денонощна неотложна медицинска помощ, посещения и прегледи на болни 24 часа в денонощието от лекарски екип;
 • наличност на животоспасяваща апаратура и медикаменти за оказване на съответната помощ;
 • при необходимост транспортиране до лечебно заведение по избор на пострадалия и/или близките му.

Как работи услугата „Неотложна
медицинска помощ“?

В случай на необходимост,  абонираните за услугата  клиенти (или техни близки) е достатъчно да се обадят на телефон 91 161, като съобщят своя идентификационен номер и опишат възможно най-точно здравословното състояние на нуждаещият се от помощ,  както и адреса, на който се намира. Повиквания се приемат от Националният оперативен дежурен център на СОТ 161 непрекъснато, 24 часа в денонощието. Всяко обаждане се приема от диспечер на СОТ 161, който веднага го предава към лекарските екипи.

Придвижването до мястото за оказване на медицинска помощ се осъществява възможно най-бързо, с използването на система за навигация, GPS контрол и не надхвърля 30 минути.

Линейките са собственост на СОТ 161 и се управляват от отлично подготвени и опитни водачи на МПС, с дългогодишен стаж в мобилните охранителни екипи.

 

Бърза помощ

 

След пристигане на линейката на място, лекарските екипи предприемат необходимите действия за оказване на медицинска помощ на пациента.

При констатирана необходимост от оказване на болнична помощ, нуждаещото се лице се транспортира до избрано от него лечебно заведение.

След извършване на хоспитализация болните или пострадалите се лекуват по клинични пътеки или по ценова листа на съответната болница.

 Как можете да станете клиент на услугата „Неотложна медицинска помощ”?

Клиент на услугата „Неотложна медицинска помощ” може да стане всеки, който би желал да ползва услугата на територията на София, като посети наш офис и/или ни пише на e-mail: office@sot.bginfo@sot.bg.

Настоящи клиенти на СОТ 161 в София

Физически лица

Всеки настоящ клиент на СОТ 161, който желае да ползва услугата, може да го направи, като преподпише Приложение №1 към договора за охрана и заплаща абонамент от 2.00 лв. без ДДС върху месечната си такса за охрана от СОТ 161. Срещу тази сума всички живущи на адреса на обекта, независимо от техния брой и местонахождение на територията на гр. София, имат възможността да ползват услугата абонаментно два пъти в един календарен месец за всяко лице и срещу допълнително заплащане, всеки път когато възникне необходимост от медицинска помощ.

Юридически лица

Настоящ клиент на СОТ 161, който желае да ползва услугата за Вас и Вашите служители на адреса на охранявания обект в гр. София, може да го направите, като преподпише Приложение №1 към договора за охрана и заплащате абонамент от 3.00 лв. без ДДС върху месечната си такса за охрана от СОТ 161. Срещу тази сума до 10 лица, имат възможността да ползват услугата на адреса на обекта и на територията на града, не повече от два пъти в един календарен месец за всяко лице / за над 10 служители и при надвишаване лимита за ползване, цената подлежи на договаряне /.

Служители на компании, които ползват
охранителните услуги на СОТ 161

Всички служители на компании, които са корпоративни клиенти на СОТ 161, могат да ползват услугата за „Неотложна медицинска помощ” при специални условия.

Моля, свържете се с нас на телефон: 02/91983 за изготвяне на индивидуално предложение.

 Лица, които не ползват охранителните
услуги на СОТ 161

Всички граждани на територията на София могат да абонират семействата си за услугата „Неотложна медицинска помощ” срещу 2.00 лв. без ДДС на месец за всяко лице, което може да ползва услугите на „Неотложна медицинска помощ” не повече от два пъти в един календарен месец.

Използването на услугата „Неотложна медицинска помощ“ предлагана от СОТ 161 не ограничава клиентите да използват правата си, дадени им съгласно Наредба 25 от 04.11.1999 г. на Министерство на здравеопазването за оказване на спешна медицинска помощ.

Допълнителни услуги, с предварителна заявка

Специализиран медицински транспорт – извозване и пренасяне на болни и трудно подвижни хора:

 • от легло до легло;
 • от болница до болница;
 • от болница до вкъщи;
 • от вкъщи до посочено от вас място;
 • от болница до посочено от вас място.

Заплащането на допълнителните услуги е по договоране.

При необходимост се осигурява и медицински екип по време на превоза.

Моля, обадете се на телефон: 91 161, за да Ви информираме каква ще бъде контретната цена за услугата, от която се нуждаете.

За всички клиенти на СОТ 161

Проект НЕОСОТ

Дейността по предлагания проект се осъществява в сътрудничество между МЦ „Неоклиник“ и СОТ 161.

 1. За клиенти на СОТ 161,  МЦ  „Неоклиник“ предлага медицински услуги в областта на специализирана извънболнична медицинска помощ на преференциална цена – с отстъпка от 10% от цената, съгласно ценоразписа на лечебното заведение за платени услуги.
 2. Предлагане на профилактичен пакет само за клиентите на СОТ 161 на цена от 40 лв., включващ:

– преглед от кардиолог/терапевт с ЕКГ

– преглед от очен лекар

– преглед от невролог

За ползване на профилактичен пакет от абонати на СОТ 161 е необходимо предварително записване на часове на регистратурата на МЦ Неоклиник на тел. 0877 59 78 77 или тел. 0700 10744.

За да се възползвате от отстъпките и преференциалните цени по проект НЕОСОТ е необходимо на рецепция да покажете картата с идентификационния Ви номер, която получавате от СОТ 161.

МЦ „Неоклиник“ е частно лечебно заведение за доболнична помощ, създадено със 100% български инвестиции. Амбиция на НЕОКЛИНИК е да се превърнат в лидери и новатори в цялостния процес на диагностика, лечение и грижа за пациента. Висок професионализъм, модерна апаратура и  човешко отношение са в основата на техния успех. /за повече информация www.neoclinic.bg

Адрес на МЦ НЕОКЛИНИК:

гр. София бул. „П. Ю. Тодоров” №20

Телефон за записване на часове и информация:. 0877597877, 070010744

Ако имате въпроси или желаете да заявите услуга, може да използвате тази форма.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Неотложна Медицинска Помощ

© СОТ ЕООД. Всички права запазени.

Bratovanov