Здравейте,
Пиша Ви като един от организаторите на футболния турнир, който подкрепихте миналия уикенд. Искам да изкажа огромни благодарности и почитания на ръководството за това, че в такива кратки срокове откликнахте с толкова позитивна нагласа – наистина беше страшно приятна изненада.
 
Всички ние сме изключително впечатлени от големия професионализъм и отношението на колегите Ви – Н. Х., М. Г., Ц. Ч. и А. С. Сигурни сме, че именно тяхното присъствие, през целия ден, предотврати ескалации и неприятни ситуации.
 
Бих искала да споделя, че организацията на подобно събитие е нещо ново за повечето от нас – просто се опитваме да помогнем на приятелката си, но изживяването ще остане ярък спомен за дълго време, заради хора като Вас!
 
Подкрепата и отношението на фирми като Вашата ни кара да вярваме в това, че доброто все още съществува и то в най-чистата му и безкористна форма. Вие и прекрасните Ви служители, имате нашите искрени почитания и респект.
Винаги, във всеки един момент, ако някой от нас би могъл да е полезен за когото и да е от Вас – разчитайте искрено на това!
 
С Уважение, много усмивки и надежда.
С.

Pin It on Pinterest

Share This