„Здравейте,
Аз съм Л. Б., дългогодишен ваш клиент с обекти в цяла България. Пиша Ви във връзка с откриване на нов наш обект в град Банско и по-специално отношението на Ваш служител. Искам да изкажа искрено и сърдечно възхищение и благодарност към този човек – В. М.
Свързах се с вашия офис в града с молба за съдействие за експресно включване към услугите Ви. Да си призная бях забравила да го организирам по рано и се оказа, че стоката е в магазина, а няма СОТ. От офиса ми отговориха, че тъй като графикът е пълен, най-рано ще може да се реагира през следващата седмица. Дамата, с която разговарях беше така добра да ми даде все пак контакт на техника за да се разбера с него. Този човек нито ни познава, нито е длъжен дето се вика да реагира, но аз реших да му обясня какъв ми е казуса, като съм наясно, че графика е пълен. В. обаче без да дава напразни обещания и да ме върти каза, че ще се опита да направи всичко възможно, за да е охраняем обекта. Той успя през малкото време, което му остава между записаните обекти и дори в извънработно време сутринта, да направи оглед, да свърже системите, да си подготви материалите и в рамките на същия този ден да ни включи към вашата система за охрана.
Просто съм очарована, впечатлена и изключително благодарна, защото знам как по принцип се случват нещата и знам колко е трудно да търчиш от място до място и да не можеш дъх да си поемеш, е той го направи за нас и просто нямаше как да не Ви пиша.
Ние сме бързоразвиваща се компания, наемаме хора всеки месец и направо съм впечатлена как все още съществуват такива отдадени, съвестни и лоялни хора като В. Вие сте късметлии. Ще се радвам да възнаградите господина, защото това може би ще мотивира и другите Ви служители да са така отдадени и съпричастни.
Искрени благодарности!
 
Л. Б.
С. О. ООД“

Pin It on Pinterest

Share This