Водещият дистрибутор в България за системи за сигурност и комуникации Сектрон добави нова гама продукти към портфолио си, а именно непрекъсваеми токозахранващи устройства UPS и аксесоари за тях с марката HighEnergy. Новото попълнение ще предостави на клиентите на Сектрон по-голям избор от оборудване за изграждане на разнообразни проекти и ще удовлетвори нарастващите нужди на пазара.

HighEnergy е бранд на Сектрон обединяващ цялостна гама Online и Line-Interactive UPS устройства и аксесоари. Устройствата са произведени от световен производител в областта, следващ световните технологични тенденции и инвестиращ в иновации и развойна дейност. Оборудването вече е налично в складовете на Сектрон и включва Line-Interactive модели от серията HighEnergy Micro с капацитет 600 – 2000VA, подходящи за малки обекти и системи. С цел защита на високорискови системи, ИТ оборудване и чувствителна техника, производителят препоръчва употребата на Online модели HighEnergy MemoPower, отличаващи се с висока надеждност и производителност. Традиционно Сектрон предоставя пълен набор от услуги съпътстващи продажбата и инсталацията на UPS системите, в това число техническа поддръжка и сервизно обслужване.

За повече информация относно предлаганите продукти може да намерите на www.sectron.com или в офисите на СЕКТРОН в цялата страна.

Pin It on Pinterest

Share This