В утринта на миналия четвъртък (14.04.22), майка ми, вече 80 годишна жена ми се обади силно притеснена, че е загубила дамската си чанта с пари и всички документи в нея. Не беше сигурна къде може да я е оставила или изпуснала. Била е на пазар до близкия Кауфланд на бул. „Асен Йорданов“. Платила на касата около 09:10, прехвърлила багажа си от количката, оставяйки чантата си на крайните каси до пътеката и си тръгнала, прибирайки се в къщи с автобуса. Усетила се като не намерила чантата и ключовете си за да си отвори домашната врата.

Веднага тръгнах да видя и взема майка ми и бяхме в Кауфланд около 10:20. Попитахме на информацията показвайки касовата бележка с часа отбелязан на нея.

Тогава се приближиха вашите охранители С. А. (сл. карта *****) и колегата му. Казаха, че са видели и прибрали оставената чанта. Зададоха няколко въпроса на майка ми за да са сигурни, че е притежателката й.

Не мога да ви опиша облекчението и радостта на възрастната жена, която беше започнала да заеква. Всички документи и пари си бяха на място. Благодарим отново на охранителите за бързата реакция и любезното отношение! Искахме да им оставим малка сума да се почерпят, но те ни отказаха. Надявам се, че има начин да бъдат поощрени за доброто което сториха.

С благодарност В. В.!

Pin It on Pinterest

Share This