„Здравейте, казвам се Е. Д. от гр. София. Ползвала съм доста пъти вашата помощ, но както всеки път и сега бях изключително впечатлена от някои факти. Винаги аз и членове на моето семейство сме били преглеждани, обгрижвани и транспортирани там където сме пожелали от страхотните ви професионалисти.

Имам болна майка, която вследствие на травма постъпи по спешност в болница. Навсякъде, където трябваше да я транспортират срещнах меко казано разбиране, съчувствие и компетентност от вашите екипи. Вследствие на травмата на майка ми се установи остра бъбречна недостатъчност, без дори и да сме подозирали, нейното оцеляване беше въпрос на часове. Благодарение на прекрасния ви екип, тя е жива и вече здрава.

…Линейката дойде точно навреме, взеха я от леглото и я закараха до „Токуда“. Бяха с нея и в спешното. Направиха ми много силно впечатление грижите на тези фантастични професионалисти, които я обгрижваха, завиваха /да не и е студено/, успокояваха и т.н., с две думи бяха невероятни. Определено те успяха да й вдъхнат надеждата, от която тя се нуждаеше точно в този момент. Аз бях ужасно изплашена, пак казвам живота й зависеше от тези хора.

А между другото по време на престоя ни в „Токуда“ се засичах с м. с. П., която продължи да се интересува от здравето на майка ми. Това ми даде кураж и спокойствие, че има достойни хора на този свят.

Да не бъда многословна искам да изразя благодарността и признателността си в частност на Д- р К. К., м. с. П. П. и шофьора на линейката г-н С. С. Благодаря ви мили хора! Благодаря, че ви има! Бъдете здрави и все така всеотдайни! Моля ви поздравете ги, те го заслужават!

С уважение Е. Д.“

Повече за услугата Неотложна медицинска помощ, извършвана от Медицински център 161, можете да прочетете тук: http://bit.ly/sot161-nmp

Pin It on Pinterest

Share This