Физическа охрана

Обекта на Физическа охрана

Служители

 

Физическата охрана, осъществявана от СОТ 161, отговаря напълно на изискванията на Закона за частната охранителна дейност и се извършва в съответствие с чл. 5, т. 2 – „Охрана на имуществото на физически и юридически лица“.

За целта е изградена най-голямата охранителна структура в България, покриваща територията на цялата страна. В Дирекция „Физическа охрана“ на СОТ ЕООД работят над 3500 служители, за които се полагат много усилия за правилен подбор, обучение и обезпечаване с униформи, екипировка и помощни средства.

За постигане на най-високо ниво на сигурност СОТ 161 ползва разумно съотношение между физическо присъствие и техническо оборудване на обектите. По такъв начин човешкия фактор се съчетава с най-новите, високо ефективни технологии за охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа.

 

 

Оперативен контролен център

Дирекция „Физическа охрана“ разполага с модерен Оперативен контролен център (ОКЦ). Чрез ОКЦ в над 700 обекта се извършва видеоконтрол на охранителите по време на работа и се проверява валидността на получаваните алармени сигнали. В повечето от обектите е внедрена система за контрол на работното им време.

На охраняваните обекти са инсталирани паник-бутон системи, а връзката с оперативния център се осъществява по IP и GPRS базирани среди за пренос на глас и данни, както и по собствени радио-мрежи.

Денонощно, дежурните автомобили и мотоциклети на СОТ 161 – над 110 на смяна в цялата страна, допълнително подпомагат физическата охрана и допринасят за снижаване броя на служителите в обектите, като така способстват за намаляване разходите за охрана на възложителите.

 

 

СОТ 161 има натрупан опит и специализация в:

 

Охрана на  големи търговски центрове и вериги, магазини, заведения за хранене и развлечения, като:

  • „Сердика Център София“, „Скай Сити Мол“, „Аутлет Център“ София, Веригите „Метро“, „Техномаркет“, „Кауфланд“, „Технополис“, „Билла“, „Аико“, „Пени Маркет“, „ДМ“, „Спорт Депо“, “ZARA”, „Beauty Zone“, „Douglas“, „Deichmann“, пицариите  „Виктория“, ресторантите „Макдоналдс“, кинокомплексите „Арена“ и др.)

Охрана на банкови обекти и касови центрове, учебни, почивни и здравни заведения:

  • „Про Кредит Банк“, „Обединена Българска Банка“, „Банка Пиреос“, „Райфайзенбанк“, „Общинска банка“, „Пощенска банка“, „Сити Банк“, „Ти Би Ай Банк“, Корпоративна търговска банка, Societe Generale Експресбанк, почивните домове на Българска народна банка в курортите „Св. св. Константин и Елена“ и „Пампорово“, „Дружество за касови услуги“ АД , Нов български университет, Военномедицинска академия и др.

Охрана на посолствата на:

  • Великобритания, Италия, Саудитска арабия, Кувейт, Унгария, Чехия, Естония, Ирландия, Финландия, ЮАР, Норвегия, Дания, Косово и др.

Охрана на крупни индустриални обекти, строителни обекти, в които се съчетава физическата охрана с алармени периметрови системи и контрол на достъпа:

  • Заводът за производство на електролитна мед на „Аурубис България“ АД в Пирдоп, заводи „Девня Цимент“ АД и завод „Вулкан“, „Карлсберг България“ АД, Фабрика на „Монделийз България“ ЕООД в Костинброд, „Пиринско пиво“ и „Шуменско пиво”, Фабриките на „Монделийз България“ ЕООД в Своге, фирмите „Окталайт“ в Годеч, „Sensata Technologies Bulgaria“ и „Интегрейтид микро-електроникс България” в Ботевград, „Главболгарстрой“ АД, и др.

Охрана на курортни селища и туристически обекти:

  • к.к. „Слънчев бряг”, в.с. „Оазис“, крепостта „Цари Мали град“ в с. Белчин, крепостта „Пелистера“ и развлекателните паркове в град Пещера и др.

Охрана на жилищни комплекси от затворен тип.

 

За да получите оферта

В случай, че проявявате интерес или имате въпроси, позвънете в денонощния кол-център на СОТ ЕООД на тел. 02/91165 или в работно време се свържете с нашите експерти от отдел „Маркетинг“ на Дирекция „Физическа охрана“

  • Васил Кръстев – Mениджър oтдел „Маркетинг“ – GSM: 0884 122 206
  • Ангел Бахчеванов – Експерт oтдел „Маркетинг“ – GSМ: 0884 544 193 и тел. 02/9116513
  • Свилен Сотиров – Експерт oтдел „Маркетинг“ – GSМ: 0884 770 224 и тел. 02/9116513

за оглед, охранително обследване на обекта и оферта.

Убедени сме, че при нас ще получите най-добро съотношение между цена и качество на услугата!

 

 

Ако желаете да се възползвате от услугата или имате въпроси, моля използвaйте тази форма.

Вашето име

Вашият Email

Относно

Вашето съобщение

 

За да кандидатствате за работа, моля използвайте тази форма.

Вашето име

Вашият Email

Относно

Вашето съобщение

Физическа охрана

© СОТ ЕООД. Всички права запазени.

Bratovanov