Начини за плащане

СОТ 161 предлага на клиентите си различни и удобни начини за плащане на абонаментни такси включително чрез звено от мобилни касиери.

Първият и най-познат е с посещение на някой от офисите на фирмата. Всеки работен ден от 9.00 до 18.00 можете да намерите нашите касиери на адресите, дадени в раздел Офиси на сайта.

Абонаментната такса може да заплатите  с банков превод по сметка на “СОТ” ЕООД  в лева,  като най-учтиво ви молим в платежното нареждане да запишете номера на договора, или данни за вашия обект.

Банкова сметка:

Обединена българска банка АД, клон София
Банков код:  UBBSBGSF
Разплащателна сметка: BG51UBBS81551060292926​

ePay

От 9 септември 2014 г. СОТ 161 е регистриран търговец в системата за разплащане ePay. По този начин всички регистрирани потребители в ePay имат възможност да заплащат ползваните от тях охранителни услуги.

Фаст Пей

От септември 2009 СОТ 161 започна съвместна работа с фирма Фаст Пей, което предостави на разположение още над 42 каси на територията на град София, в които всеки клиент на СОТ 161 може да плати месечната си такса. Адресите на касите, както и повече информация, можете да откриете на сайта на Фаст Пей.

CASHTERMINAL

От август 2013 СОТ 161 работи съвместно с дружество Интеркапитал Груп, за ползване на услугата CASHTERMINAL, с която всеки клиент на фирмата може да плати месечната си такса. По този начин клиентите на СОТ 161 могат да платят своите месечни такси на още над 200 места само на територията на София и над 800 места в цялата страна.
Адресите на терминалите, както и повече информация, можете да откриете на сайта на Интеркапитал Груп.

EasyPay

Вече стартира и възможността за използване от клиентите на СОТ 161 на платежните услуги на EasyPay. Списък на офисите може да видите ТУК.

Fibank

Клиентите на Fibank могат да заплащат месечните си такси през платформата за онлайн банкиране Моята Fibank.

Плащане през ePay от нашия сайт

За най-голямо улеснение, можете от комфорта на дома, или офиса си максимално бързо да въведете някои данни от договора си и посредством сайта за електронни разплащания ePay да извършите плащане ТУК.