Заявете услуга

СОТ 161 предлага на клиентите си различни и удобни начини за плащане на абонаментни такси. Първият и най-познат е с посещение на някой от офисите на фирмата. Всеки работен ден от 9.00 до 18.00 можете да намерите нашите касиери на адресите, дадени в раздел “Офиси” на сайта.

Абонаментната такса може да заплатите  с банков превод по сметка на “СОТ” ЕООД  в лева,  като най-учтиво ви молим в платежното нареждане да запишете номера на договора, или данни за вашия обект.

Банкова сметка:

Райфайзен банк (България) ЕАД, клон София
Банков код  RZBBBGSF
Разплащателна сметка BG53RZBB91551060292926

 

От 9 септември 2014 г. СОТ 161 е регистриран търговец в системата за разплащане ePay. По този начин всички регистрирани потребители в ePay имат възможност да заплащат ползваните от тях охранителни услуги.

 

От септември 2009 СОТ 161 започна съвместна работа с фирма „Фаст Пей”, което предостави на разположение още над 42 каси на територията на град София, в които всеки клиент наСОТ 161 може да плати месечната си такса. Адресите на касите, както и повече информация, можете да откриете на сайта на “Фаст Пей”.

От август 2013 СОТ 161 започна съвместна работа с дружество“Интеркапитал Груп”, за ползване на услугата CASHTERMINALс която всеки клиент на фирмата може да плати месечната си такса. По този начин клиентите на СОТ 161 могат да платят своите месечни такси на още над 200 места само на територията на град София и над 800 места в цялата страна. Адресите на терминалите, както и повече информация, можете да откриете на сайта на “Интеркапитал Груп”.

Вече стартира и възможността за използване от клиентите на СОТ 161 на платежните услуги на EasyPay. Списък на офисите, обслужващи ИЗИПЕЙ АД може да видите ТУК.

За най-голямо улеснение, можете от комфорта на дома, или офиса си максимално бързо да въведете някои данни от договора си и посредством сайта за електронни разплащания ePay да извършите плащане.

Вашите имена (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Вашият град (задължително)

Вашият Email (задължително)

Организация

Длъжност

Адрес

Допълнителна информация


Не пропускай специалните ни оферти и игри във Facebook

© СОТ ЕООД. Всички права запазени.

Bratovanov