Докато обществото ни прави опити да се обедини, търсейки работещи решения на новите предизвикателства, пред които сме изправени, други хора продължават да следват собствените си приоритети.

 На 8-ми април в 02:03:02 часа е получен алармен сигнал от заведение за бързо хранене в ж. к. П. Р. Славейков, Бургас.
Мобилен екип на СОТ 161 пристига на адреса за две минути.
Оглеждайки обекта патрулът установява, че входната врата е отворена със сила. По пода на заведението има разпилени монети. Бързата реакция на нашите служители е принудила извършителят или извършителите да се откажат от намеренията си.

 Малко след полунощ на 8-ми април пиян мъж спира пред павилион за хранителни продукти и започва да притеснява персонала. Щом вижда, че продавача натиска паник бутон, мъжът веднага се отдалечава от охранявания обект.
На сигнала автопатрул на СОТ 161 реагира за две минути и 42 секунди.
Няма щети или пострадали. Магазинът се намира в ж.к. Люлин 10, София.

 В пловдивска бензиностанция влизат двама видимо пияни мъже. Единият е бил наранен и с петна от кръв по него. Мъжете запалват цигари, започват да хвърлят опаковки по пода и да се държат агресивно с персонала. Служител натиска паник бутон, за да получат помощ от наш мобилен екип. Пристигайки на място патрулът на СОТ 161 извежда единия мъж от обекта. Другият е поет от екип на спешна помощ заради нараняванията, които е имал още преди да влезе в бензиностанцията.

 В хипермаркет на адрес ж. к. Надежда 2, София, е задържан рецидивист, който няколко пъти е крал стока от магазина. Служител натиска паник бутон, за да получат помощ.
Автопатрул на СОТ 161 пристига на място за една минута и 46 секунди.
Крадецът е предаден на полицията.

 На 7-ми април в 16:54:11 часа е получен алармен сигнал от заведение в град Обзор. Приближавайки обекта нашият патрул вижда двама мъже, които бягат през нивите. По време на извършения външен оглед е установено, че бегълците са зарязали велосипеди, с които са планирали да избягат след кражбата. Липса на имущество не е установена.

 В късния следобед на 7-ми април злоупотребил с алкохол мъж влиза в столична аптека и започва да се държи агресивно с персонала. Служител натиска паник бутон, за да получат помощ. Пристигайки на място наш мобилен екип извежда нарушителя от охраняваната територия. Щети и пострадали няма.

Pin It on Pinterest

Share This