Млад мъж е заловен при опит да открадне 5 бутилки уиски от хиперматкет в София. Предаден е на екип на полицията. Случаят е от вечерта на 5-ти април.

Петима клиенти на магазин за хранителни стоки в столицата се скарват помежду си, защото някои от тях не спазват правилата за дистанция. Служител от персонала натиска паник бутон, за да получат съдействие от наш екип, преди скандалът да ескалира в сбиване.
Автопатрул на СОТ 161 пристига на място за две минути и осем секунди.
След намесата на колегите всички се успокояват и продължават да пазаруват.

По-рано през деня отново в София мъж прави опит да открадне две бутилки уиски, но е забелязан от наш служител. Крадецът успява да избяга, но охраната изтръгва от ръцете му раницата, в която са били бутилките.                       

Служител в магазин за хранителни стоки натиска паник бутон, защото клиент отказва, да изчака реда си на опашката отвън. Автопатрул на СОТ 161 пристига на място, за да окаже съдействие. Малко по-късно мъжът е поет от екип на полицията.

Клиент на магазин за хранителни продукти в Студентски град, София предизвиква скандал отказвайки да се съобрази с изискванията за безопасност. След като вижда, че от персонала натискат паник бутон лицето веднага се отдалечава от обекта.
Автопатрулът на СОТ 161 пристига на място за една минута.

Pin It on Pinterest

Share This