Двама клиенти на казино в столицата предизвикват скандал. Уплашени служителите натискат паник-бутон. Мобилен екип на СОТ 161 пристига на адреса за една минута и 38 секунди, за да окаже помощ.

При друг случай две момичета злоупотребили с алкохола се държат агресивно в благоевградско заведение. От персонала не успяват да ги успокоят и натискат паник бутон. На сигнала за две минути и девет секунди се отзовава наш автопатрул. Момичетата са изведени от охраняваната територия. 

В магазин за алкохол и цигари в София група от 5 жени, притесняват персонала и клиентите. Служител натиска паник бутон. Екип на СОТ 161 отива на адреса за една минута и 41 секундиСкандала е прекратен, а грубиянките изведени от обекта. 

Жена с психично заболяване влиза в столичен ресторант и започва да крещи. Служител от персонала натиска паник бутон, на сигнала от който наш автопатрул се отзовава за една минута и 37 секунди. Жената е изведена от заведението.  

Психично болен мъж хвърля камък по вратата на магазин в София. Стъклото на вратата е строшено. Има дупка от камък с размер 30 х 30 см. След като от персонала натискат паник бутон наш мобилен екип се отзовава за две минути и 38 секунди. Мъжът е задържан и предаден на полицията. Междувременно пристига линейка и отвежда човека. 

Всички описани случаи са от последното денонощие.

Pin It on Pinterest

Share This