Трима пияни мъже притесняват персонала и клиентите на бензиностанция в Пловдив. Служител натиска паник бутон, за да получат съдействие от автопатрул на СОТ 161. Времето за реакция на екипа е 32 секунди. Мъжете са изведени от охраняваната територия.

Служител от персонала на пицария в центъра на София натиска паник бутон, тъй като двама пияни чужденци създават суматоха в заведението. Наши екипи се отзовават на адреса за две минути и шест секунди. Чужденците са изпратени от патрула.

Агресивен клиент се е скарал с продавач в магазин за алкохол и цигари в столицата, кв. Редута. След като служителят натиска паник бутон, наши автопатрули се отзовават на място за една минута и 56 секунди. Лицето е изведено от обекта.

Лице с психични проблеми притеснява персонала на бензиностанция в София, ж.к. Гоце Делчев. На сигнала от натиснатия паник бутон автопатрули на СОТ 161 се отзовават за една минута и 27 секунди. Човекът е изпратен да си ходи.

В хипермаркет на адрес ж.к. Люлин 1, София е заловен крадец. За съдействие са повикани и автопатрули на СОТ 161. Нашите екипи пристигат на място за една минута и 39 секунди. Уведомена е полиция, която поема случая.

Pin It on Pinterest

Share This