Здравейте!

Бих искала да изразя огромната си благодарност към екип, който ми оказа безпрецедентна помощ относно следния случай в навечерието на Нова Година.

На 31.12.2017 г., около 18,30 часа, баща ми падна в банята и си счупи тазобедрената кост. Веднага се обадих на 112, за да повикам линейка. Обясних случая и започна голямото чакане, продължило над 60 минути. Тогава се сетих за СОТ 161, че предлагат услугата „Неотложна медицинска помощ” и звъннахме с мъжа ми. Не бяха минали и 10 минути и линейката с екипа беше на адреса ни. Качиха се и се погрижиха за баща ми, като го откараха в посочена от нас болница.

Бих искала да подчертая, че екипът беше много възпитан, много внимателен към всички ни и особено към пострадалия, като се грижиха за него като за порцеланова кукла.

Бих искала да изкажа благодарността си към целия екип, най-вече към д-р Изет и сестра Ани Божинова, както и към шофьора, Бисер Божинов.

Благодаря Ви, добри хора, че сте толкова искрени и всеотдайни към работата си!

Поздрави!

Людмила Йорданова

P.S. Забравих да спомена, че след този случай и оказаното бързо съдействие, с мъжа ми взехме решение да станем абонати на услугата „Неотложна медицинска помощ” към СОТ 161.

Pin It on Pinterest

Share This