Офис Русе

Офис Русе

 

 

бул.Ген.Скобелев № 9, офис 2, партер

GSM: 0882544229

e-mail: ruse@sot.bg

Дейността на СОТ 161  в Русе стартира през ноември 1999 г. Първият обект поет с физическа охрана е „Метро Кеш енд Кери“. В момента в регионалния офис функционират две дирекции: „Физическа охрана“ и „Централизирана охрана“ и един отдел: „Охрана на ценни пратки и товари“.

Към момента са сключени договори за физическа охрана с „Метро“, „Техномаркет“, „Техномаркет Хоум Център“, „Тисен Круп – Юпитер стомана“, „Пени маркет“ в Русе и в гр. Попово, „ИМО Пропърти“, „Политекс ИМО“, четири клона на „Райфайзенбанк“ в Русе и един в гр. Бяла, пет клона на „Юробанк“ в Русе, два в Разград, един в Силистра и един в Кубрат; банка „Пиреос“ – един клон в Силистра и един в Разград и др.

В регионалния клон на фирмата работят 110 служители, които са преминали специализирана подготовка, съгласно ЗЧОД.

Инкасиращите екипи инкасират средства на: „Райфайзенбанк“, „Общинска банка“, „Топливо“ в Бяла, Две Могили, Разград, Кубрат и по заявка в Русе, „Дайхман” , дрогерия „Лили”, магазините „Фреш 2000“,  „Глобал – Нет”, „М-газ“, „Лий Купър”, „Кенвело” , „Вендинг груп”, „Синергон” , „Волво”, БСТ Русе и Разград, БРК, ”Ауторек”, „Асетбанк” – Русе и много други. Инкасиращите СБА са „Фолксваген Транспортер ТМ“, „Фолксваген Транспортер Т 4“ и „Ситроен Берлинго“

От ноември 2013 г. стартира и дейността на дирекция „Централизирана охрана“ (ЦО) в Русе. Към момента са сключени 220договора с клиенти. Фирмата осъществява реакция с патрули на дежурство и с автомобили за техниците.

Регионален мениджър на офиса от 1999 г. е Светлозар Станчев. Тенденциите за развитие са свързани с набиране на нови обекти за ЦО. Предстои преместването в нов, по-голям и модерен офис.